Nieuws >  Christelijke Vrouwendag Altena
   

Christelijke Vrouwendag Altena


Wij -Diana van Dalen, Franciska den Hollander, Ilona Meijer, Simone Schouten en Debora van Tilborg- vormen de werkgroep van de 'Christelijke Vrouwendag Altena'.  We hebben het verlangen om vrouwen te bewegen tot geloof in Jezus Christus en hen toe te rusten tot vrouwen naar Gods hart. Als werkgroep én met vele vrijwilligers zijn we druk bezig met de organisatie van de tweede Vrouwendag. Deze zal worden gehouden op D.V. zaterdag 7 november 2015 in het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg, waarbij we zo'n 200 vrouwen hopen te begroeten.

Heeft u zin in een dag met ontmoeting, gezelligheid, veel vrouwen, zingen, workshops, God groot maken en interactie? Meldt u dan snel aan! Kunstenares Wilma Veen (bekend van haar boeken 'Ik lief jou', 'Ik vrolijk jou', en 'Ik kleur jou', en van diverse televisieprogramma's van de EO) zal spreken over het thema 'Ik kleur jou'. Hoe maak je van je leven een kleurrijk bestaan, ondanks alles en dankzij alles? Het thema gaat over loslaten, angst, troost, moed en vertrouwen. Tussen de middag kunt u genieten van een lekkere lunch en daarna een workshop volgen, waar u zich van tevoren voor hebt aangemeld. Denk hierbij aan een workshop sieraden maken, zang, tamboerijn, eten en de Bijbel, en etagere maken. Ook zijn er tal van stands aanwezig, met boeken te koop, woonaccessoires, sieraden, sjaals, zeep en nog veel meer...

We hopen u op 7 november te ontmoeten en samen een mooie dag te beleven!

Voor deze dag dient u zich aan te melden! Kijk hiervoor op onze website:

www.vrouwendag-altena.nl.                         voor onze flyer klik hier

Christelijke Vrouwendag Altena:
Datum:     Zaterdag 7 november 2015

Tijd:          Vanaf 8.30 uur staat de koffie, thee en iets lekkers klaar. De stands kunnen dan al bezocht worden. Het programma begint om 9.30 en eindigt om 16.00 uur.

Locatie:   Willem van Oranje College, Perzikstraat 7 in Wijk en Aalburg.
Kosten:   € 22.50 (incl. koffie/thee, lunch, workshop)