Nieuws >  40 dagen boekje

40 dagen boekje

Het nieuwe 40 dagen boekje is er weer.
Klik op de de volgende link om het boekje te openen:   40 dagen boekje 2016

Het nieuwe boekje dat ons wil begeleiden op weg naar Pasen. Veertig dagen en zes zondagen vanaf Aswoensdag tot Pasen. Elke dag staat er iets in om bij stil te staan, over na te denken, bemoedigd te worden of om van te genieten. Er is geprobeerd zo te variëren dat iedereen er wel iets aansprekends in vindt. Het thema is dit jaar: "Goede buren". Dat sluit naadloos aan bij het thema van 'Kerk in Actie' nl. "Zet een stap naar de ander".

De opbouw van het boekje is als volgt:
- Elke dag een suggestie voor een schriftlezing volgens het leesrooster van het NBG. (Het thema van de lezing komt daarom meestal niet overeen met de inhoud van de pagina).
- Op zondag een korte meditatie van een voorganger die 'iets heeft met Gereformeerd Almkerk'.
- De projecten van 'Kerk in Actie' komen op de zaterdagen aan de orde.
- De woensdagen zijn gericht op kinderen.
- Op maandagen is er een recept of een gedicht.
- Op dinsdag, donderdag en vrijdag zijn er bijdragen van gemeenteleden of suggesties van elders.

We hopen dat dit boekje u verrast en inspireert op weg naar Pasen.
Met liefde is aan het 40dagenboekje gewerkt. De samenstellers wensen u een goede, geïnspireerde voorbereiding op Pasen 2016.

Roel Pierik, namens de ambtsgroepen diaconaat en pastoraat.

Op de links hieronder vindt u onze 40 dagen boekjes van de afgelopen jaren:

2015     2014     2013     2012     2011     2010     2009