Agenda >  Workshop Herfstkrans maken

vrijdag 29 oktober 2010

Workshop Herfstkrans maken

De activiteitencommissie van Gereformeerde Kerk Almkerk, organiseert op vrijdag 29 oktober een Workshop Herfstkrans maken.

Onder deskundige begeleiding ga je zelf aan de gang met het maken van een Herfstkrans.

De workshop duurt 2 uur en voor koffie/thee/fris met wat lekkers wordt gezorgd. Materiaal is aanwezig en uiteraard mag u de krans na afloop mee naar huis nemen.

U kunt zich voor verschillende tijdstippen opgeven, te weten van 9.00 tot 11.00 uur, van 13.00 tot 15.00 uur of van 20.00 tot 22.00 uur. Uiteraard zijn deze tijden onder voorbehoud. Indien er voor een bepaald tijdstip te weinig aanmeldingen zijn, komt deze te vervallen en zal contact met u worden opgenomen om eventueel op een ander tijdstip de workshop te volgen.

De kosten bedragen € 20,00 en de locatie is in de Ontmoeting achter de Kerk, Voorstraat 16 te Almkerk.
U kunt zich aanmelden op verschillende manieren:
- Telefonisch bij Liesbeth van der Wiel: 06-42025669 / 0183-304867
- Per mail bij Liesbeth van der Wiel
- Via de inschrijflijsten op de tafels in de kerk en ontmoeting

Graag duidelijke vermelding van naam en telefoonnummer en een 1e en 2e voorkeur voor een tijdstip! We hebben per sessie een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf snel in want VOL = VOL.
Inschrijven of aanmelden kan tot en met zondag 24 oktober.

Hopelijk tot ziens bij onze workshop!
De Activiteitencommissie