Agenda >  Startzondag 2016

zondag 25 september 2016

Startzondag 2016

Thema van de startzondag (ons jaarthema) is: Deel je leven.

We beginnen met een gezamenlijk ontbijt in de Ontmoeting. Iedereen is welkom, jong en oud, ook (kleinere) kinderen zijn van harte welkom.

U wordt tussen 8.15 en 8.25 uur verwacht. We kunnen dan stipt om 8.30 uur beginnen en sluiten af om 9.15 uur, zodat we dan samen naar de kerkdienst kunnen gaan. U moet zich wel even aanmelden voor het ontbijt, zodat we weten hoeveel we nodig hebben. Dit doet u door de intekenlijsten bij de ingangen van de kerk in te vullen; te mailen naar: schoutenvantilborg@gmail.com; bellen 402776.

Graag voor 19 sept.! De luisteraars van de kerkradio krijgen sowieso allemaal een ontbijtje thuis!

Na de dienst hebben we een kort programma. Ook hier voor jong en oud en er tussen in!

Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden: allemaal welkom!