Agenda >  Startzondag 2014

zondag 4 oktober 2015

Startzondag 2015

Wat een mooi begin in de vernieuwde Ontmoeting met elkaar te ontbijten!  Een heerlijk, uitgebreid ontbijt voor elk wat wils. Iedereen is welkom, jong en oud, ook (kleinere) kinderen zijn van harte welkom.

Als u wilt mag u ook, gezien het thema, een buurman/buurvrouw of buurgezin uitnodigen!
U wordt  tussen 8.20 en 8.30 uur verwacht. We kunnen dan met elkaar om stipt 8.30 uur beginnen en sluiten af om 9.15 uur, zodat we dan samen naar de kerk kunnen gaan.

Voor de jongeren,  voor wie 8.30 uur wel erg vroeg is, kunnen deelnemen aan het speed-ontbijt!
Tussen 9.20 en 9.28 uur staat er voor jullie een snel ontbijt klaar! U moet zich wel even aanmelden voor het (speed)ontbijt, zodat we weten hoeveel we nodig hebben.

Dit doet u door de intekenlijsten bij de ingangen van de kerk in te vullen; te mailen naar: startzondagalmkerk@gmail.com ; bellen/sms/app : 409160/ 06 49207700.

De luisteraars van de kerkradio krijgen sowieso allemaal een ontbijtje thuis!

Na de dienst hebben we een kort programma. Ook hier voor jong en oud en er tussen in!

Hiervoor hoeft u zicht niet aan te melden; allemaal welkom!