Agenda >  Orgelconcert Celis Dekker

donderdag 10 december 2009

Orgelconcert Celis Dekker

Voor de mensen in Altenahove geeft Celis Dekker een orgelconcert op 10 december van 14.30 uur tot 15.30 uur in onze kerk. Omdat ik in de wandelgangen ( in Altenahove ) van verschillende mensen hoorde, dat ze graag naar orgelmuziek luisteren, heb ik Celis gevraagd of hij iets voor deze mensen zou kunnen betekenen.
Orgelmuziek klinkt in een kerk meestal mooier dan van een CD. Celis hoefde er niet over na te denken en gaat een klein concert geven voor de mensen uit Altenahove. Ook Mien Verduijn zal haar stem laten horen, door het zingen van adventliederen.  En omdat het advent is kunnen de mensen ook zelf wat advent liederen zingen.

Hoeveel mensen er zullen komen weten we nog niet, maar de kerk zal niet vol zitten.
Daarom willen we alle ouderen van de Gereforeerde- en de Hervormde kerk uitnodigen om dit concert  bij te wonen.

We hopen ook dat er veel mensen komen uit Altenahove. U weet dat bijna alle mensen afhankelijk zijn van een rolstoel, daarom zijn er nogal wat vrijwilligers nodig die de kleine wandeling naar onze kerk (en weer terug) met deze mensen willen maken.

Wilt u helpen, bel dan naar Willy Groeneveld tel.nr. 443713.

We hopen dat veel mensen, ouderen en vrijwilligers, aan deze uitnodiging gehoor geven en dat we met elkaar een mooie middag mogen beleven!

Willy Groeneveld