Agenda >  National Celebration Choir
 
 

zaterdag 9 april 2016

National Celebration Choir

National Celebration Choir en Gerald Troost samen in de 'Onbegrensd' tour.

Het National Celebration Choir en Gerald Troost hebben de handen ineen geslagen voor hun komende gezamenlijke tour die de titel 'Onbegrensd' heeft gekregen. De concertreeks in april brengt een bijzonder koor samen met een bevlogen artiest en zal veel nieuwe muziek introduceren, waaronder songs van Geralds nieuwste album 'Wereld van Verschil'.

'Onbegrensd' is de rode draad in de samenwerking van het National Celebration Choir en Gerald Troost. De liederen en teksten van de concerten gaan over de invulling van onbegrensde verlangens, Gods onbegrensde liefde, het onbegrensd uitdelen daarvan en uiteindelijk onbegrensde aanbidding en lofprijzing. Kortom: een programma dat veel herkenning oplevert van wat men onderweg in het leven tegenkomt, met een hoopvol perspectief.

Beide artiesten hebben dat perspectief op hun eigen manier centraal staan in hun muziek. Gerald Troost wil mensen aanmoedigen en naast hen staan. Hij wil gelovigen troosten te midden van verwarring, vertwijfeling en verdriet. "Ik doe niets liever dan mensen wijzen op de schoonheid van het Evangelie en ik besef dat mijn muziek en mijn activiteiten krachtiger worden als ik Jezus centraal stel in alles", aldus Gerald. Op zijn nieuwe Cd 'Wereld van Verschil' die in februari in Nederland verschijnt, doet hij dit met muziek die verschillende culturen belicht en zo ook 'onbegrensd' is.

Het National Celebration Choir wil het publiek graag uitnodigen om met passie en enthousiasme samen tot eer van God te zingen en Zijn aanwezigheid te ervaren. In de afgelopen jaren deed ze dit al met diverse indrukwekkende projecten, waaronder de uitvoering van de musicals 'Van Kaft tot Kaft' (2015) en 'Connected', een bijdrage aan de Hour of Power tour met Bobby Schuller (2014) en de uitvoering van 'Impressions of a Pilgrimage' van Dick Le Mair (2013).Het koor wordt geleid door een duo-dirigentschap, bestaande uit Diane Ranselaar en Peter van Essen.

Met zowel nieuwe als bestaande muziek, herkenbare momenten uit het leven gegrepen en een bijzondere, hoopvolle rode draad beloven de avonden van de 'Onbegrensd' tour een niet te missen ervaring te worden. Het National Celebration Choir en Gerald Troost nodigen u van harte uit!

Op zaterdag 9 april a.s. is er een concertavond in de Hervormde Gemeente Aalburg, De Burg, Oude Kerkstraat 19A in Wijk en Aalburg. Aanvang 20.00 uur. Kaarten in de voorverkoop á € 12,50 en aan de zaal € 15,00.

Verkooppunten: De Angelot, Werkendam; Moving-On, Sleeuwijk; 't Schrijvertje, Veen en D. Kluytmans 06-21917861 (Herv. Gemeente Aalburg).

Informatie en kaartverkoop: N. Romijn 0183-442105 (National Celebration Choir) of via www.events4christ.nl 0297-237172 á € 12,50 excl. reserveringskosten.

Overige data en plaatsen 'Onbegrensd' concerten vindt u op www.ncconline.nl