Agenda >  Nacht zonder Dak

zaterdag 24 september 2016

Nacht Zonder Dak

Wij organiseren wij dit jaar, met èn voor de voortgezet-onderwijs-jeugd van onz kerk, een Nacht Zonder Dak op 24/25 September.

Nacht Zonder Dak is de jongerenactie van Tear. Tijdens deze actie ervaren onze jongeren hoe het is om op straat te leven, we slapen één nacht in een zelfgebouwd krotje zoals jongeren aan de andere kant van de wereld dagelijks doen.

Het doel van deze actie is om zo veel mogelijk geld op te halen voor, stil te staan bij èn aandacht te vragen voor, straatjongerenprojecten van Tear in Bolivia.

Als u meer informatie wilt over Nacht Zonder Dak of over de straatjongerenprojecten van Tear, kan je contact met ondergetekende(n) opnemen of een kijkje nemen op de website van Tear en/of Nacht Zonder Dak.

De deelnemers zullen met sponsorlijsten rondgaan en misschien wel hele leuke acties verzinnen om zo veel mogelijk geld op te halen. De komende weken zult u vàst nog meer van ons horen! Er zijn intussen verschillende bedrijven benaderd om ons - in natura - te sponsoren. U kunt hen vinden, met logo en link, op onze websitewww.nachtzonderdak.nl/Almkerk.  Wilt u, of uw bedrijf, ons ook sponsoren, kan dat ook via deze website, van harte bij u aanbevolen! Het bedrijfslogo + link worden dan toegevoegd.

ijkt het u wel wat om uzelf of een ander te verrassen met een zelfgemaakte taart? Dan helpen wij u graag! U kunt t/m 25 september een taart naar keuze bestellen en aangeven waar en wanneer u deze bezorgd wil hebben. Heerlijk en ook nog eens makkelijk! En u steunt daarbij ook de actie van Nacht zonder Dak!  Klik op deze link om een zelfgemaakte taart te bestellen.

Hieronder voorbeeld van wat er allemaal gedaan kan worden met uw gift.

Mosoj Yan - Bolivia

€    5,00

Eén dag opvang voor een straatmeisje  in het centrum (eten, douchen, kleren wassen)

€  10,00

Een maand lang toiletartikelen voor een straatmeisje

€  15,00

Een maand lang les voor een straatmeisje: producten (zoals koekjes, gebak, handwerk) maken en verkopen

€  25,00

Een (voormalig) straatmeisje krijgt gewone en sportschoenen voor school

€  50,00

Een (voormalig) straatmeisje krijgt een uniform

Een (voormalig) straatmeisje krijgt schoolspullen voor een jaar

Paz y Esperanza - Bolivia

€    7,50

Een scholier krijgt preventieve voorlichting

€   15,00

Een lokale kerkleider trainen of begeleiden

Psychologische zorg voor een vrouw

De Nacht Zonder Dak vindt plaats in de nacht van 24 op 25 september op mini-camping 't Hulpgat op Provinciale Weg Noord 53a in Almkerk.

Al onze sponsoren zijn van harte welkom om op zaterdagavond tussen 20.00 en 21.00 uur een kijkje te komen nemen, de koffie staat dan klaar!

Op zondagochtend, tijdens het programma na de startzondag-dienst zal de totale opbrengst bekend gemaakt worden!

Met vriendelijke groet,
NZD-team Almkerk
Charissa Schonewille, Dante van As, Mariska Groeneveld, Johan v/d Berg, Antoinette Kant

Nacht Zonder Dak