Agenda >  Lopend Vuurtje 2012

zaterdag 3 juni 2017

Lopend Vuurtje 2017

Op deze zaterdag 3 juni zal weer de jaarlijkse fietstocht van 'Als een Lopend Vuurtje' plaatsvinden.

Hopelijk fietst u deze dag met ons mee van kerk naar kerk, zodat we samen kunnen fietsen voor het goede doel van dit jaar 'huizen voor de inwoners van Bangladesh'.

U kunt kiezen voor een route van 25, 40, 60, 100 of 200 kilometer en komt u langs verschillende kerken, die zijn opengesteld.

U kunt deze kerken bekijken en bij de meeste kerken kunt u ook een hapje en drankje nuttigen.
De kosten voor deelname bedragen € 3 voor een volwassene en € 2 per kind; voor een gezin maximaal € 8.

Natuurlijk is er naast het sportieve- ook een sociaal element. U kunt gezellig met een groep gaan fietsen en bij de opengestelde kerken bijpraten.

Wij willen u daarom vragen om al uw vrienden, bekenden, buren, collega's etc. uit te nodigen om deze dag met u mee te fietsen op. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en hoe meer mensen in Bangladesh geholpen kunnen worden!

De eerste start vanuit onze kerk is een gezamenlijk vertrek om 9.30 uur!

Tot 17.00 uur is de kerk en d'Ontmoeting geopend voor ontvangst van de fietsers en voor gezellige ontmoeting.