Agenda >  Kerk-School-Gezinsdienst

zondag 9 oktober 2016

Kerk-School-Gezinsdienst

Een nieuwsbericht uit onverwachte hoek

Maandag 26 september is de d'Uylenborch begonnen met het Kerk-School-Gezin project 2016. Het thema dit jaar is "Uit onverwachte hoek".  De komende tijd zal er worden gezongen, gelezen, verteld, gespeeld en creatief gewerkt worden rondom dit veelzijdige thema.

Het project zal zoals altijd afgesloten worden met een gezamenlijke kerkdienst.

Deze dienst zal worden gehouden in de Hervormde kerk op 9 oktober en begint om 17.30 uur. Ds. G.J Wolters zal de dienst leiden. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens de dienst zullen we zorgen dat er kinderoppas is voor de allerkleinsten.

Praiseband 'Sincere' hoopt erbij te zijn. Ook de prachtige klanken van het orgel zullen klinken om de samenzang te begeleiden want Celis Dekker is er ook weer bij. Tevens is er gelegenheid om de "creatieve verwerking" van de verschillende groepen te bekijken.

De collecte tijdens deze dienst is bestemd voor Stichting de Enghoeve in Uitwijk.

We wensen iedereen een gezegend project toe.

Dit wil je niet missen!

Commissie KSG