Agenda >  Gebedsgroepenavond

woensdag 13 juni 2012

Regionale Gebedsavond

Aan de gebedsgroepen en andere bidders in het Land van Heusden en Altena en omgeving.

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de regionale gebedsavond op Woensdag 13 juni 2012.  We komen deze keer weer samen in 'het Kruispunt'- Gereformeerde Kerk, Hoofdstraat 78, 4265HA Genderen. We beginnen om 19.45 uur. Het is weer mogelijk om elkaar vooraf te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kopje koffie. Vanaf 19.30 uur.

Wilt u deze avond onder de aandacht brengen van uw gebedsgroep en andere gemeenteleden.

Stimuleer elkaar en nodig ook anderen voor deze avond uit. Tevens wordt in de regionale kerkbladen, huis-aan-huis bladen en op websites van o.a. regiowoudrichem.nl, digitaalburg.nl, lokale radiostations een bericht geplaatst of uitgezonden.

Het thema voor deze keer: "Gebed: Tijd of prioriteit?"

Wij wensen wij u in alles Gods zegen toe en hopen u op deze regionale gebedsavond te ontmoeten.

Jaco Dalm  0183-504990

Dick Nederveen  0416-355055