Agenda >  Eritrea-middag

zaterdag 15 juli 2017

Eritrea-middag

Enige tijd geleden hebben we met de gezamenlijke diaconieën een maaltijd  georganiseerd voor een groep Eritrese statushouders die in Almkerk en  omgeving wonen.

Als vervolg hierop wordt er op zaterdag 15 juli van  14-16 uur een Eritrea-middag gehouden in De Voorhof (GKV), Voorstraat 7.

Op die middag willen deze mensen zich graag aan ons voorstellen en iets  vertellen over hun land Eritrea. Ook zullen ze wat lekkere hapjes  bereiden.

Het doel van deze middag is vooral het opbouwen van contacten  met mensen uit Almkerk en omgeving. De meesten van hen spreken al  Nederlands. Wij hopen dat u enthousiast gebruik zult maken van deze  uitnodiging. Voor de voorbereiding is het fijn als u zich vooraf even  opgeeft bij Johan Schoenmakers via johanschoenmakers@hetnet.nl .

Voor  meer informatie kunt u ook contact opnemen met de diaconie.