Agenda >  Alzheimer
 
 

maandag 22 september 2014

Alzheimer café


Een bijzondere bijeenkomst van het Alzheimer café in Fort Altena

Een fantastisch muziekoptreden door duo Buitengewoon, een informatiemarkt en een presentatie over activiteiten met en voor mensen met dementie. Dat zijn de ingrediënten van het Alzheimer café op maandagmiddag 22 september.

Dit keer is er voor gekozen het café overdag te houden op een speciale locatie. Dit in verband met Wereld Alzheimerdag.  Het beloofd een ontspannende en informatieve middag te worden. We hopen dat deze middag de mensen die zelf aan de ziekte dementie lijden ook van de partij zijn.  Ook mantelzorgers, vrijwilligers, professionals  en andere belangstellenden zijn  van harte welkom.  Dit keer gaan we niet heel diep in op het  ziektebeeld, maar kijken we hoe we het leven met dementie zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Verschillende organisaties geven informatie over de activiteiten die zij te bieden hebben. Ook besteden we aandacht aan hoe je thuis actief kunt blijven.  Terplekke demonstreren we het belang van muziek. Muziek spreekt rechtstreeks de emotie aan en verbetert  het welzijn. Duo Buitengewoon speelt en zingt mooie luisterliedjes en gezellige meezingers.  Graag zien we u op 22 september om 14:00 uur op Fort Altena, Tol 8, Werkendam . De bijeenkomst duurt tot ongeveer 16:30 uur. Entree en consumpties zijn gratis.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Trudie Mosselman, dementieconsulent: trudiemosselman@trema.org of 0183-408444.