Agenda >  Actie Voedselbank

vrijdag 14 december 2012

Actie Voedselbank Altena

In het Land van Altena ontvangen veel gezinnen elke week een voedselpakket en dat neemt door de crisis alleen maar toe.

Om de voedselbank te steunen willen we als diaconieën van de Geref. Kerk en de Herv. Gemeente van Almkerk met uw hulp voedselpakketten inzamelen.

Op vrijdagavond 14 december en zaterdag 15 december tot 18.00 uur kunt u bij A.H. te Almkerk boodschappen doen voor de voedselbank. Leden van de diaconieën zullen aanwezig zijn, zij zullen u een lijstje met producten aanbieden die gekocht kunnen worden. Bij de uitgang kunt u de producten weer inleveren, die dan door de diaconieën weer doorgegeven worden aan de voedselbank.

Wij hopen op een geslaagde actie en met, net als vorig jaar, een mooie opbrengst.

Namens de diaconieën van Geref. Kerk en de Herv. Gemeente.